Actueel

Bij Veteranen TV & Radio zetten wij ons in om de verhalen, ervaringen en de gemeenschap van militairen en veteranen in de schijnwerpers te zetten. Ons platform draait op de samenwerking tussen BM Forces B.V. en Stichting Veteranen TV & Radio, waarbij beide organisaties hun unieke sterke punten inzetten om onze missie te ondersteunen.

Onze Structuur

Momenteel wordt Veteranen TV & Radio gefaciliteerd door BM Forces B.V., een bedrijf dat verantwoordelijk is voor de productie van onze programma’s en de verkoop van advertenties binnen de commerciële markt. BM Forces B.V. zorgt ervoor dat we beschikken over de beste middelen en faciliteiten om hoogwaardige mediaproducties te maken die onze doelgroep aanspreken.

Op termijn streven we naar een duidelijke scheiding tussen BM Forces B.V. en Stichting Veteranen TV & Radio, zodat beide entiteiten zich nog beter kunnen richten op hun specifieke doelen.

Onze Toekomstige Focus

  • BM Forces B.V.: De B.V. zal zich volledig richten op de productie van programma’s en de commerciële kant van ons platform, zoals het verkopen van advertenties en het aangaan van samenwerkingen met bedrijven in de commerciële markt. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat onze content breed wordt verspreid en dat we financiële stabiliteit behouden voor de toekomst.
  • Stichting Veteranen TV & Radio: De stichting zal zich primair bezighouden met het ontwikkelen en uitzenden van programma’s die speciaal zijn afgestemd op de interesses en behoeften van onze doelgroep: militairen, veteranen en hun thuisfront. Onze stichting richt zich op de organisatie van deze uitzendingen en de bredere gemeenschap van veteranen, waarbij we luisteren naar hun verhalen, initiatieven ondersteunen en evenementen organiseren die de onderlinge band versterken.

Met deze opzet blijven we ons inzetten voor onze missie om een platform te bieden dat de gemeenschap van militairen en veteranen verbindt, ondersteunt en versterkt. We kijken ernaar uit om samen met u onze doelen te realiseren en onze impact te vergroten.

Blijf Op De Hoogte

Volg ons voor de laatste updates, programma’s en evenementen en blijf betrokken bij onze missie om de verhalen van onze gemeenschap te delen en te vieren!